Jean-Claude Van Damme v Praze promluvil o vysněných rolích a nových projektech

JCVD pozdravil česky.

Světová legenda Jean-Claude Van Damme přijel do Prahy v rámci projektu Noc s legendou, kde ho bude zpovídat v roli moderátora herec Marek Vašut. Speciálního setkání se zúčastní i Jaromír Jágr či Petr Jákl a Petr Jákl st. Na tiskové konferenci jsme se akčního hrdiny zeptali na nové projekty a jestli existuje role, kterou by si pro sebe chtěl „ukrást“.

Při příchodu na tiskovou konferenci se Jean-Claude Van Damme s přítomnými novináři srdečně přivítal: „Ahoj, ahoj.“ Poté ukázal několik bojových póz a šel si sednout na vyhrazené místo, kde nejprve vyzdvihl krásu Prahy. Poté nám odpověděl na několik otázek.

Zeptali jsme se ho, na jakých nových projektech aktuálně pracuje. „V Itálii jsem dokončil film, který se jmenuje Kill them all,“ svěřil se Van Damme a dodal, že pak dělá na snímku, ve kterém hraje zahradníka a bývalého žoldáka. V odpovědi na další naši otázku se rozpovídal na téma, jakou roli od svých kolegů by si rád ukradl pro sebe a jaká je jeho vysněná role. Mimo jiné uvedl, že si chtěl zahrát postavu Silver Surfer, ale teď už je na to příliš starý.

Celé video z TK s Jean-Claudem Van Dammem najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Jak to na setkání vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací