Tereza Mašková zatančila sambu na píseň Mit tehet a získala nejméně hlasů

„Letem světem.“

Pátý večer ve společnosti StarDance byl nejen plný tance a elegance, ale i cestování. Téma Letem světem se odrazilo především na zpěvu, protože sólisté se museli vypořádat hned s několika cizími jazyky. Naposledy zatančili Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti.

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička předvedli sambu na tureckou píseň Simarik. Josef Maršálek a Adriana Mašková ukázali italský temperament za rytmu cha-chy. Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková na píseň Dan Shen Qing Ge vystřihli originální valčík. Na hit jihokorejského zpěváka PSY si zatančili Eva Adamczyková a Jakub Mazůch. Píseň La Bomba přinesla Ivě Kubelkové a Martinovi Prágrovi hned tři desítky. Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková nás pozvali do Indie.

Maďarský text písně Mit tehet dokreslil energickou sambu Terezy Maškové a Daniela Kecskemétiho, ale po sečtení hlasů od poroty a diváků to bohužel na postup nestačilo. Těsně po „Rozhodnutí“ promluvil taneční pár s číslem 7 nejen o tom, jak se jim „maďarská samba“ tančila, ale i jak se na tematický podklad skládá choreografie. Tereza a Daniel v rozhovoru dále zavzpomínali na tréninky i svoji účast v soutěži a prozradili, zda již přemýšleli nad svým freestylem. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Jak to jednotlivým párům slušelo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací