Knihu Gump: Jsme dvojka pokřtili Richard Krajčo, Olga Lounová či Anna Šulcová

Na akci nechyběl ani pes Gump s filmovou sestrou Kytičkou.

Již první kniha a film Gump – pes, který naučil lidi žít si získaly srdce mnoha čtenářů i diváků, kteří během příběhu uronili nejednu slzu. Nyní se příběh psí pravdy, naděje a lásky vrací. Křest knihy Gump: Jsme dvojka doprovázelo setkání zvířecích i lidských hrdinů s fanoušky, autogramiáda a malý koncert.

Filip Rožek, autor knižní série o Gumpovi hned v úvodu prozradil, že se snažil, aby byla dvojka veselejší, méně uplakaná a více pohádková. A i během akce nebylo o úsměvy nouze, protože na pódiu se vystřídalo hned několik zvířecích hrdinů, kromě ústředního hrdiny Gumpa a jeho filmové sestry Kytičky se velké pozornosti těšilo prasátko Princ, které po chutné odměně ochotně zapózovalo fotografům. Dále jsme mohli vidět několik pejsků z útulku určených k adopci.

Jakmile se dostal ke slovu režisér F. A. Brabec, odstartoval slavnostní křest. Role kmotrů se chopili Richard Krajčo, Olga Lounová či Anna Šulcová, kteří knize popřáli mnoho čtenářů. A nezapomněli ani na filmové zpracování, které do kin vstoupí příští rok v březnu. Navíc, po vzoru prvního příběhu, který pomohl několika desítkám organizací a útulkům, bude i Gump: Jsme dvojka pomáhat.

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací