Tady Vary 2023/24 přináší předpremiéru filmu Ridleyho Scotta i vánoční klasiku

„Dáváme vám prostor pro film.“

Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra, tyto jedinečné ingredience si vždy začátkem léta užívají filmoví fanoušci na MFF Karlovy Vary. Tuto atmosféru si nyní můžeme dopřát i v průběhu roku, a to díky projektu Tady Vary 2023/24, do kterého se zapojilo 43 kin po celé České republice.

“Smyslem akce je připravit divákům sérii mimořádných zážitků, prohloubit jejich vztah ke kvalitnímu filmu a povzbudit je k pravidelnější návštěvě kin ve všech krajích České republiky,” říká výkonný ředitel karlovarského festivalu Kryštof Mucha. Tady Vary 2023/24 totiž probíhají v podobě „filmové sezóny“ a vždy v předem daných středečních termínech. Jednotlivé vstupenky půjde zakoupit jen několik dní před představením a pouze v kinech, která nevyprodají předplatitelé.

Do konce roku jsou na programu ještě dvě projekce. Již tuto středu, tedy 22. listopadu, proběhne předpremiéra epického dramatu Napoleon režiséra Ridleyho Scotta, který zachycuje život francouzského císaře Napoleona Bonaparte. O úvod k filmu se postará moderátor večera filmový publicista Pavel Sladký společně s výkonným ředitelem MFF KV Kryštofem Muchou a s uměleckým ředitelem karlovarského festivalu Karlem Ochem.

Necelá dva týdny před Štědrým večerem nás obklopí vlna nostalgie v podobě obnovené premiéry kultovní romantické komedie Láska nebeská. Dokážete si představit adventní období bez Vánoční cover verze písně Love Is All Around v podání Billyho Macka s tváří Billa Nighyho?

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací