Halina Pawlowská představila knihu RANDE, pokřtil ji Bořek Slezáček

„Co všechno se může stát…“

„Pamatujte si, že když na prvním rande mluvíte jen o sobě, tak druhé rande už nebude,“ radí hned v úvodu své nové knihy s názvem RANDE Halina Pawlowská. Křest publikace plné humorných povídek proběhl již tradičně ve velkém stylu za přítomnosti desítek známých osobností a přátel Haliny.

Halina Pawlowská má na svém kontě již celou řadu publikací a během setkání prozradila, co ji ke psaní motivuje. Jsou to právě křty, protože díky nim je možné uskutečnit tato přátelská setkání. A má pravdu, protože její akce jsou opravdu, co se hostů týče, nejpočetnější. Pozvání přijali Iva Hüttnerová, Heidi Janků, Hana Křížková, Pavlína Němcová, Jakub Wehrenberg, Petra Černocká, Táňa Kovaříková, Dáša Zázvůrková, Zdeněk Barták, Tereza Blažková, Kristián Kodet, Pavel Nový, Irena Pavlásková, Hana Čížková, Petr Pečený, Janis Sidovský, Pavel Vítek, Lenka Termerová, Štěpánka Duchková, Kovy, Roman Staša, Upír Krejčí, Kristýna Janáčková, Agáta Hanychová, Dominika Mesárošová, Adina Sobotová, Jana Bernášková, Jitka Zelenková, Jan Kanyza, Steve Lichtag, Jakub Kohák, Světlana Nálepková, Aleš Cibulka, Vladimír Kratina, Kateřina Brožová a mnoho dalších.

V úvodu slavnostního ceremoniálu zahrál český houslista Jaroslav Svěcený svižnou variaci na Ódu na radost. Poté se slova chopil moderátor Václav Šanda, který křtil Halininu předposlední knihu. Tentokrát se kmotrovské role ujal herec, hudebník a moderátor Bořek Slezáček. „Knížce přeji, aby se čtenáři po jejím přečtení cítili tak, jako po fantastickém rande,“ pronesl Slezáček během polévání knihy šumivým mokem.

O jeden z nejvtipnějších momentů se postaral Jakub Kohák, který dal Halině Pawlowské kopačky. Na povedená i nepovedená randíčka zavzpomínali dobře naladění hosté. Kamarádka mě vytáhla na rande, vyznala se mi a já ji odpověděl coming outem. Byla nadšená: „To se mi ulevilo, že to není mnou!“ Odcházela s širokým úsměvem a já taky,“ zavzpomínal Kovy. „Dramatické zážitky většinou nastaly až v období poté, co rande dopadlo dobře,“ svěřil se kmotr Bořek Slezáček.

A co vlastně na stránkách knihy RANDE najdeme? „Jak už název napovídá, je to o tom, jaké to je vyrazit na rande, když už vám není dvacet, ani třicet, ani čtyřicet. Je to také o tom, že když se někdo moc chystá, tak bývá v šoku, co mu osud nachystá. Je to veselá knížka o milostných nadějích s fejetony o situacích, na které se nedá zapomenout,“ vysvětluje Halina Pawlowská.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací