Cukrář Josef Maršálek ve StarDance předvedl indický scénický tanec a skončil na 5. místě

„Tancuj, jako by se nikdo nedíval.“

Do konce XII. řady StarDance zbývají už jen dva týdny, a to znamená, že na soutěžící čekají těžší a těžší úkoly. V rámci osmého večera musely páry předvést hned dva plnohodnotné tance, a to klasiku v podobě standardu nebo latiny a scéniku. Na konci přenosu se s diváky a všemi přítomnými rozloučil pár Josef Maršálek a Adriana Mašková.

Nejprve jsme mohli vidět quickstep Evy Adamczykové a Jakuba Mazůcha na píseň Someone In The Crowd z La La Landu, slowfox Ivy Kubelkové a Martina Prágra ve stylu Růžového pantera, quickstep na píseň Friend Like Me v podání Josefa Maršálka s Adriany Maškové, cha-chu na píseň No Roots Vavřince Hradilka a Kateřiny Bartuněk Hrstkové s originální „větrníkovou“ zvedačkou a slowfox na píseň Can‘t Take My Eyes Off You od Dariji Pavlovičové a Dominika Vodičky.

Druhá část večera patřila scénickým tancům, kde se tanečníci předvedli bez bot, v pohodlných kostýmech a se srdcem na dlani. Josef Maršálek a Adriana Mašková nás zavedli na pár okamžiků do Indie, a to díky scénickému tanci na písničku Jai Ho. Porota sice jejich výkon ohodnotila velmi kladně, ale i tak počet bodů od poroty a hlasy od diváků nestačily na postup do dalšího kola.

Několik okamžiků po vypadnutí dvojice zavzpomínala na taneční tréninky. Maršálek také prozradil, jak se mu scénika tančila a kdo vymyslel indické téma. Vždy pozitivně naladěný cukrář uvedl, jak se mu líbily kostýmy i změny vzhledu. Jak moc volnou ruku dal maskérkám a vizážistům? Adriana navíc přiblížila, jaký byl Josef žák. Nechyběla ani moudrost na závěr. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak to na kaci vypadalo, si můžet prohlédnouut i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací