Iva Kubelková se rozloučila se StarDance příběhem složeným ze dvou tanců

Elegantní valčík a drsné paso doble.

Dvanáctá řada StarDance se blíží k závěru. Semifinálové kolo přineslo dramatický postup do finále, který se konal na dvě etapy. Závěrečné slovo měli diváci. Ze soutěže s tzv. bramborovou medailí odešla Iva Kubelková s Martinem Prágrem.

V rámci první části devátého večera se ve StarDance tančilo hned dvakrát. Darija Pavlovičová a Dominik Vodička okouzlili diváky valčíkem na píseň Hold My Hand a ostrým paso doblem na píseň Knives Out. Eva Adamczyková a Jakub Mazůch na rytmickou skladbu Tora Tora zatančili sambu a něžným walzem propluli za doprovodu písně Heaven In My Arms. Oba páry za svůj výkon sklidily uznání od poroty i diváků a postoupily rovnou do finále.

Vavřince Hradilka a Kateřinu Bartuněk Hrstkové jsme mohli sledovat během energického tanga na píseň GOSSIP a láskyplné rumby na píseň Always Remember Us This Way. Iva Kubelková a Martin Prágr si připravili pro porotu i fanoušky originální vystoupení. Oba tance, a to královský valčík na píseň It’s a Man’s Man’s Man’s World a plamenné paso doble Enter Sandman, vyprávěly jeden příběh.

Vavřinec a Iva se o svůj postup do finále museli utkat v tanečním souboji, kdy o výsledku rozhodovali pouze diváci. Ti do finále nepustili pár Iva Kubelková a Martin Prágr. Dvojice nám přímo na tanečním parketu přiblížila, kde se zrodil nápad na tento „tanec na pokračování“. Během rozhovoru Iva Kubelková a Martin Prágr zavzpomínali na svoji účast ve StarDance a svěřili se, na co budou nejvíce vzpomínat. Martin Prágr navíc prozradil, jaká byla Iva Kubelková žačka. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak 9. večer StarDance vypadal, si můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací