„Skorokomedie ze života“ Matka v trapu se představuje prvním trailerem

Film vznikl na motivy stejnojmenné knihy Uljany Donátové.

Režisérka Hana Hendrychová se po romantickém dramatu Můj příběh představuje v nové poloze. V komedii Matka v trapu uvidíme Petru Hřebíčkovou, Lenku Vlasákovou, Bohumila Klepla, Jaroslava Plesla, Janu Švandovou či Marka Němce.

„Naší ambicí bylo, aby si diváci a divačky po zhlédnutí filmu mohli říct: Tohle přece tak dobře znám. Něco podobného potkalo mě, moji kamarádku, našeho společného známého… Matka v trapu je skorokomedie. Proč? Protože život není jenom samá legrace, ale s láskou, přátelstvím a humorem je mnohem hezčí,“ vysvětluje režisérka spolu s autorkou scénáře Uljanou Donátovou a producentkami Svatkou Peschkovou a Nelou Schlaichertovou.

Hned na začátku příběhu se seznámíme se Sylvií (Petra Hřebíčková), která má lásku, rodinu, manželství a dobrou práci. Je pracovitá, zodpovědná, všechno zvládne a ostatní na ni spoléhají. Ale jak se říká, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Sylvie má najednou pocit, že musí od všeho utéct. V tu chvíli se na scéně objevuje taxikářka Anna (Lenka Vlasáková)…

Jak bude „skorokomedie ze života“ vypadat, naznačuje první trailer. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 22. února 2024.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací