Vánoční nadílka i nový rok na Disney+: Simpsonovi, Pán času, Sám doma, Percy Jackson či Cristóbal Balenciaga

Vánoční klasiky, kultovní seriály i žhavé novinky.

Vánoční přípravy vrcholí a s nimi i sváteční nálada. Disney+ se rozhodlo všem sledujícím nadělit obsáhlý balíček plný vánočních filmů a seriálů pojmenovaný Veselé Vánoce. Štědrým dnem ovšem rozbalování dárků nekončí, protože i rok 2024 přinese celou řadu překvapení a očekávaných titulů.

Nejprve tu ale máme kolekci Veselé Vánoce. V animovaném seriálu pro dospělé Simpsonovi se slavilo již nesčetněkrát a my si nyní můžeme naplánovat maraton všech vánočních dílů. Mezi seriálové klasiky patří i sci-fi seriál Pán času, který se začal na stanici BBC vysílat před 60 lety. Při příležitosti tohoto výročí představilo Disney+ tři speciály, a to Zvíře z hvězd, Do modravých dálav a Chichot. Další jubileum, a to 35 let, slaví policista John McClane a pětidílná kolekce Smrtonosná past.

Některé tituly k Vánocům neodmyslitelně patří. Mezi tyto klasiky patří Sám doma, Pretty Woman, Ledové království, Zatím co jsi spal a mnoho dalších. Opakování je sice matkou moudrosti, ale zapomínat by se nemělo ani na novinky. Již nyní si můžeme pustit snímky Indiana Jones a nástroj osudu, Přízraky v Benátkách, Královna kvízů, Divadelní tábor, Sláva, je tu sníh nebo Vánoční deník malého poseroutky: Ponorková nemoc. Od 20. prosince je tu seriál Percy Jackson a Olympané a od 22. prosince druhá řada seriálu Co kdyby…?

Rok 2023 sice končí, ale ten 2024 začíná a s ním přichází i celá řada novinek. Mezi ty nejočekávanější bezesporu patří seriály Echo a Agatha: Darkhold Diaries od Marvel Studios, Star Wars: The Acolyte od Lucasfilmu či nové řady pořadů Futurama, Medvěd, Vítejte ve Wrexhamu a mnoho dalších. Těšit se můžeme i na původní adaptaci románu Jamese Clavella Šógun, seznámíme se s jedním z největších návrhářů Cristóbalem Balenciagou, budeme si moci pustit historický seriál Renegátka Nell či nahlédnout do myšlení nejvýznamnějších editorů Vogue v seriálu In Vogue.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací