Snímek Gump – jsme dvojka slibuje, že bude veselejší a představuje se první ukázkou

„Tady Gump. Pamatujete si ještě na mě?“

Těmito slovy začíná teaser trailer rodinného dobrodružství Gump – jsme dvojka, který tvůrci zveřejnili tři měsíce před premiérou. Producent, spisovatel a autor scénáře Filip Rožek slibuje, že pokračování projektu Gump – pes, který naučil lidi žít bude veselejší.

Opět se můžeme těšit na Ivana Trojana, který Gumpovi propůjčil svůj hlad a herce a zpěváka Richarda Krajča jako Oříška. „Mě to upřímně trošku překvapilo, nečekal jsem, že se bude někdy točit pokračování. Když jsem ale slyšel ten příběh, tu synopsi, tak mi přišlo, že to může být fajn. Z mé postavy se stala hlavní a navíc jsem měl možnost si zahrát se Štěpánem Kozubem, a to mě potěšilo,“ svěřil se Krajčo. Příběh druhého filmu začíná přesně tam, kde předchozí skončil, kdy se Gump setká se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem.

Již zmíněný Štěpán Kozub, posila týmu, se představí v roli Křiváka. Dále se můžeme těšit na návrat Bolka Polívky, Vicy Kerekeš, Josefa Vojtka, Nely Boudové nebo Martiny Pártlové. Režie a kamery se znovu chopil F. A. Brabec a pod hudbou je podepsaný Ondřej Brzobohatý.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 28. března 2024.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací