Na premiéře filmu Aquaman a ztracené království nechyběla titulní postava s mocným trojzubcem

Chůze po červeném koberci, fotostěna a Arthur Curry.

Druhý film s Aquamanem v hlavní roli po mnoha peripetiích a odkladech vstoupil do kin. Režie se znovu chopil James Wan. V Aquaman a ztracené království se vrací Arthur Curry/Aquaman (Jason Momoa), Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), Orm ( Patrick Wilson), Atlanna (Nicole Kidman), Tom Cury (Temuera Morrison), King Nereus (Dolph Lundgren) a i přes protesty fanoušků Mera (Amber Heard).

Na české slavnostní premiéře nechyběl Aquaman v civilu, tedy cosplayer představující Arthura Curryho vybaveného trojzubcem. S filmovou postavou se mohli přicházející hosté vyfotografovat. Pozvání na akci přijali Jakub Kohák s dětmi, Sharlota, Survivor partička – Veve s Aylin, Vladimír Čapek, Adam Raiter či Tomáš Weimann, Jan Tuna, Týnuš Třešničková s partnerem, Radek Gabriel, Michal Režný, Nicolas Russo, Eliška-Jana Auer s manželem a mnozí další.

Jak to před fotostěnou na premiéře snímku Aquaman a ztracené království vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací