Trailer k filmu Pan Blake k vašim službám s Johnem Malkovichem v hlavní roli

„Dala jsem inzerát na nového sluhu.“

Již zanedlouho bude moci v kinech zhlédnout francouzskou komedii Pan Blake k vašim službám. John Malkovich v ní hraje anglického podnikatele, který je shodou okolností zaměstnán na panství Beauvillier jako komorník.

Vyžehlit noviny, nakrmit kočku, donést snídani, obsloužit panstvo a jeho hosty, se všemi těmito úkoly se bude muset Andrew Blake v kůži Johna Malkoviche poprat, což naznačuje i oficiální trailer dramatické komedie. „Líbí se mi příběh, humor, vývoj všech postav a jejich citlivé vztahy. Když mi byla nabídnuta tato role, byl jsem rád, že si konečně mohu zahrát někoho „normálního“ a ne zase dalšího psychopata nebo šílence, do kterých jsem tak hojně obsazovaný. K postavě Blakea jsem měl blízko, protože je citlivý, lidský, dobrosrdečný a empatický. Takové lidi jen tak nepotkáte a ani je moc často nevidíte na filmovém plátně,“ svěřil se Malkovich.

V dalších rolích se představí Fanny Ardant, Émilie Dequenne, Philippe Bas, Eugénie Anselin či Christel Henon. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 11. ledna 2024.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací