Josef Maršálek o třetí řadě Peče celá země, připravenosti soutěžících a o pekařkách i pekařích

„Máme krásně vybrané disciplíny.“

Na televizní obrazovky se vrátila soutěž Peče celá země, česká verze britského pořadu The Great British Bake Off. Již potřetí budou amatérští pekaři bojovat i prvenství. Do castingu se přihlásilo více než čtyři sta uchazečů, ale na televizních obrazovkách uvidíme pouze dvanáct z nich. 

O tom, kdo se stane vítězem, bude rozhodovat porota ve složení Josef Maršálek a Michaela Landová. Pořadem nás opět provede dvojice Tereza Bebarová a Václav Kopta. A kdo předvede svůj pekařský um? Mezi dvanáct nejlepších se probojovali student gymnázia Antonín, učitelka Iveta, vyznavačka sportu Klára, pořádkumilovná Kristýna, maminka Lenka, zahrádkář Martin, bývalá zdravotní sestra Martina, obchodník Roman, na flétnu hrající Sylvie, manažerka Tereza, student Vojtěch a ergoterapeutka Zuzana.

Jeden z porotců, a to český cukrářský mistr Josef Maršálek, nám prozradil, čím ho letos soutěžící překvapili a jak byli připravení. V rozhovoru jsme se věnovali i věkové škále účastníků, pekařským zkušenostem a proč vyhráli první i druhou řadu ženy. Josef Maršálek se také svěřil, že se můžeme těšit na krásně vybrané disciplíny a vychytávky a recepty z českých luhů a hájů, které se dnes již moc nedělají. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Fotogalerie z tiskové konference k pořadu Peče celá země je k vidění i na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací