Premiéru českého fantasy hororu Krvavý Johann uvedli herci, tvůrci i autoři námětu František Kotleta a Kristýna Sněgoňová

Pocta hororům z 80. let míří do kin.

„Horor, fantasy, komedie, pocta béčkovým hororovým filmům z 80. let a také volná adaptace dosud nevydaných krátkých povídek Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, takto by se dal popsat film Krvavý Johann a já jsem rád, že vás mohu uvítat na jeho slavnostní premiéře,“ těmito slovy zahájil speciální projekci herec a moderátor večera Radek Melša.

Ve snímku Krvavý Johann, ve kterém si podává ruku Goethe s Kotletou a Sněgoňovou a ožívá starobylá legenda i postava Johanna Fausta, uvidíme celou plejádu herců a hereček. Mnozí z nich podpořili tvůrce a osobně uvedli slavnostní premiéru v kině v centru Prahy. Na pódiu se vedle režiséra a scenáristy Jakuba Krumpocha či autorů Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové postavili Marek Holý, Jan Dolanský, Lenka Vlasáková, Jana Bernášková, Roman Zach, Jiří Ployhar, Tomáš Dastlík nebo pornoherečky Brittany Bardot a Antonia Sainz.

Janu Bernáškovou doprovodila její dcera Justýna Drábková a manžel Rudolf Merkner, který je zároveň jedním z producentů projektu. Tak trochu hororový nástup měl herec Roman Zach, který do kina dorazil o berlích. I když si Johann ve filmu snaží podmanit celé město za pomoci zombíků, mutantů a polonahých upírek, poraněný kotník s natáčením nijak nesouvisel.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací