Karlos „Terminátor“ Vémola promluvil na slavnostní premiéře dokumentu Karlos o natáčení a soužití s filmařským štábem

Kdo je Karlos „Terminátor“ Vémola?

Do kin vstupuje dokument Karlos mapující život českého bojovníka ve smíšených bojových uměních, jenž vznikal pod režijní taktovkou Michala Samira a Šimona Šafránka.  Na slavnostní premiéře nechyběl sám Karlos „Terminátor“ Vémola, kterého doprovodila jeho žena Lela. Speciální projekci v kině uvedli i režiséři a scenáristé Michal Samir a Šimon Šafránek.

V delegaci, která se prošla po červeném koberci, jsme mohli vidět i producenta Matěje Chlupáčka, hudebníka Jiřího Buriana (Kapitán Demo), promotéra a spolumajitele OKTAGON MMA Ondřeje Novotného s manželkou Renatou Langmannovou a mnoho dalších.

Karlos „Terminátor“ Vémola se s námi během slavnostního večera podělil o pocity a prozradil, že snímek uvidí až během speciální projekce poprvé a sám přesně neví, co diváky v kině čeká. Během rozhovoru dále uvedl, že dokument mapuje 15 let jeho života a svěřil se, jak probíhalo soužití s filmařským štábem. Karlos vysekl tvůrcům poklonu, že stíhali jeho šílené tempo. Během své denní rutiny totiž nic kvůli natáčení neopakoval a choval se tak, jako kdyby kolem něho žádný štáb nebyl.

Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací