Kosmonaut z Čech s Adamem Sandlerem v hlavní roli se představuje trailerem

„Veliteli Procházko, jak se cítíte?“

Tvůrci necelých sedm týdnů před uvedením na Netflixu zveřejnili oficiální trailer k očekávánému filmu z českého prostředí s názvem Kosmonaut z Čech s Adamem Sandlerem v hlavní roli.

Snímek, který vznikal v režii Johana Rencka, jenž má na svém kontě například seriál Černobyl, nás seznámí s astronautem Jakubem Procházkou (Adam Sandler), který tráví šest měsíců na okraji Sluneční soustavy. Během osamělé výzkumné mise si uvědomí, že manželství, které opustil, může být během jeho pobytu mimo Zemi nenávratně poškozené. S jeho obavami mu pomůže tajemný tvor schovaný v útrobách lodi s hlasem Paula Dana. V dalších rolích se představí Carey Mulligan, Kunal Nayyar, Lena Olin a Isabella Rossellini.

Jak bude dobrodružné sci-fi drama Kosmonaut z Čech vypadat, naznačuje oficiální trailer. Premiéra snímku na Netflixu je naplánovaná na 1. března 2024.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací