Seriál Zlatá labuť vstupuje do své závěrečné sezóny. Osudy hrdinů se uzavřou na jaře

Co se bude dít dál?

Dobový seriál Zlatá labuť se blíží do svého závěru. Již 8. února budou moci diváci na televizních obrazovkách vidět první díl závěrečné sezóny. Během jara se tak dozvíme, kam scenáristé zavedou Petra (Adam Vacula), Irenu (Kristýna Ryška), Alenu (Simona Lewandowska) a další oblíbené i neoblíbené postavy.

Děj třetí řady Zlaté labutě se odehrává na přelomu let 1939 a 1940. I v temných časech protektorátního Československa se mohou objevovat střípky naděje, mezi které bezesporu patří prozrazení Gruberova (Jaroslav Plesl) tajemství či odchod Bouchnera (Ladislav Hampl) z obchodního domu.

Do středu zájmu se opět dostane sourozenecké trio a otázka, kdo převezme otěže rodinného podniku? Ireninu (Kristýna Ryška) drastickou léčbu homosexuality považují Kučerovi (Daniela Kolářová, Petr Kostka) za úspěšnou a Petrovi (Adam Vacula) dodá novou chuť do života jeho syn, na kterého zůstal sám.

Těšit se ale můžeme i na nové tváře. Nová ředitelka Toni Adamová (Šárka Krausová) na základě svých zkušeností ze zahraničí zavede v obchodním domě několik zásadních změn. „Toni by měla diváka lehce tahat za nos a nechat ho hádat, jestli je pozitivní, nebo negativní,“ naznačuje Šárka Krausová. Natalie Golovchenko se převtělí do prodavačky Dity, která dokáže svojí energií a výřečností okouzlí nejednoho muže.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací