Nejoblíbenější koncertní program Filmharmonie FANTASY zazní během únorového víkendu hned třikrát

Mumie, Faunův labyrint, Barbar Conan, Avatar i Pán prstenů.

Jedenáctá sezóna Filmové filharmonie se překlopila do své druhé poloviny. Organizátoři fanouškům filmové hudby nadělí z kraje roku neoblíbenější koncertní program, a to FANTASY. Pod dirigentskou taktovkou Ondřeje Vrabce si budeme moci vychutnat nejen oblíbené melodie, ale i novinky, které v loňském roce nezazněly.

Velký symfonický orchestr spolu s pěveckým sborem na pódiu Dvořákovy síně Rudolfina vystoupí během únorového víkendu hned třikrát. Kromě dvou večerních koncertů plných fantazie 24. a 25. února se budeme moci do světa fantazie ponořit i v neděli 25. února odpoledne.

Na programu FANTASY koncertů se nachází melodie z filmů Mumie, Faunův labyrint, Barbar Conan, Avatar či ikonická symfonická suita z Pána prstenů. Tuto sestavu doplní i několik novinek, a to například dobrodružná skladba Flying with Mother z Jak vycvičit draka, nostalgická To the Stars ze snímku Dračí srdce, suita z Nekonečného příběhu či skladby z třetího dílu Harryho Pottera.

Koncerty Filmové filharmonie nabízí komplexní zážitek a jedinečnou atmosféru. Ve foyer pražského Rudolfina se budou pohybovat i cosplayeři, se kterými se budeme moci pozdraví nebo vyfotografovat. Zbytek sezóny 2023/2024 přinese další dva koncerty, a to GAMES a JOHN WILLIAMS.

(Foto: Filmharmonie)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací