Začalo natáčení vánoční řady seriálu Sex O’Clock, podívejte se na první fotografie

„Ve druhé řadě jsme nešetřili vůbec nikoho, protože tahle rodina je magnet na problémy,“ slibuje scenárista Matěj Randár.

Rodina Anenských se vrátí, a i když natáčení druhé série seriálu Sex O’Clock teprve začalo, již nyní je jisté, že ji tvůrci šetřit nebudou. Zkázu na první pohled zcela tradiční rodiny budeme moci sledovat v období, které bývá pohádkové, kouzelné, plné naděje a dobrých skutků. Aspoň podle hollywoodských filmů. Ano, řeč je o období Vánoce a Nového roku.

„Cukrkandlový vánoční kýč od nás ale nečekejte. Nebude ovšem chybět romantika, zdravý cynismus, drsné vtípky, ve kterých se všichni poznáváme, a dojde i na sex v každém věku. Tedy i v tom nejpokročilejším, přičemž s našimi postavami zavítáme na hřbitov nebo do gynekologické ordinace,“ slibuje režisérka a scenáristka Karolina Zalabáková. Na svůj tvůrčí post se vrací i Jan Bártek či Matěj Randár.

Nepřijdeme ani o své oblíbené hrdiny a jejich herecké představitele. Ne zrovna růžové chvíle čekají po jeho coming outu na Michala (Jan Révai), Adam (Maxmilián Kocek) bude opět řešit vztahy, tentokrát na pokročilejší bázy, babička Gréty (Jana Švandová) se začne chovat jako puberťačka a Judita (Petra Bučková) se bude snažit všechno ustát. Herečka po přečtení scénáře ovšem moc důvodů k radosti neměla. „Když jsem to přečetla, tak jsem si říkala, že to nemyslí vážně. V první řadě to pro Juditu byla naděje, a teď je to hrůza. Totální lůzr. Je to tak tragické, až je to komické. A navíc moje matka v seriálu hulí trávu, randí a má se nejlíp, z té se stane také puberťák. Takže mám o to víc dětí, a ještě nám padá barák na hlavu,“ svěřila se s úsměvem Petra Bučková.

Natáčení druhé řady Sex O’Clock právě začalo. Filmaři zavítají především do Zlína, Zlínského kraje a Brna. „I v této sérii se věnujeme tabuizovaným tématům a opět se o to snažíme empaticky a především bez zbytečného moralizování. Naše postavy například řeší mužskou emancipaci ve středním věku, coming out jako společenskou nutnost, závislost na pornu nebo fyzickou lásku po sedmdesátce,“ doplňuje v závěru kreativní producentka Voyo Marta Fenclová.

(Foto: TV Nova, VOYO)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací