V taneční soutěži Let´s Dance bude tančit Hana Gregorová či zpěvačka Tina. Jejich výkony bude hodnotit i Facundo Arana z telenovely Divoký anděl

Slovenskou taneční show uvidí i čeští diváci.

Podzimní a předvánoční sobotní večery patří na českých obrazovkách show StarDance. Naopak na Slovensku se tančí hned z kraje roku a již 3. března startuje 9. řada Let´s Dance. Letošní ročník přinese hned několik překvapení, a to i českému publiku.

Letos vůbec poprvé budou moci slovenskou verzi taneční soutěže, která je licencovaná pod původním formátem Strictly Come Dancing od britské BBC, sledovat také diváci Voyo, a to v přímém přenosu vždy v neděli večer. Připraveno je celkem deset přenosů, které vyvrcholí korunovací krále a královny tanečního parketu.

Svůj um, talent a smysl pro rytmus předvede jedenáct tanečních párů ve složení herečka Hana Gregorová a Róbert Pavlík, zpěvačka Tina a Vilém Šír, topmodelka Michaela Kocianová a Csaba Ádám, herec Juraj Loj a Natália Horváthová, šéfkuchař ze show Na nože Martin Novák a Julie Rezková, herec Juraj Bača a Patrícia Piešťanská, herečka Petra Dubayová a Matyáš Adamec, herečka Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring, bývalý fotbalový reprezentant Ján Ďurica a Vanesa Indrová, herec Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová, redaktor Televíznych novín Ján Tribula a Natália Glosíková.

Mezi nejvýraznější tváře pro české publikum bude bezesporu patřit československá herečka Hana Gregorová (maminka Ondřeje Gregor Brzobohatého, manželka Radoslava Brzobohatého). „Těším se na show Let’s Dance. Myslím, že v tomhle věku tam budu jediná stará raketa. Doufám, že zvládnu alespoň první tance a že mého tanečního partnera fyzicky nezničím. Ale doufám, že to bude hezké a příjemné,“ svěřila se Gregorová. Herec Juraje Loje si můžeme pamatovat ze seriálu Případy 1. oddělení nebo snímku Šarlatán, zpěvačka Tina po boku Leoše Mareše moderovala druhou řadu Česko Slovenské Superstar a tanečník Vilém Šír skončil v roce 2021 v reality show Love Island na třetím místě.

Velkým lákadlem bude i složení poroty. Vedle Tatiany Drexler, kterou známe i z naší StarDance, usednou Adela Vinczeová a Ján Ďurovčík. Těšit se ovšem můžeme i na hvězdného hosta, který potěší především fanoušky telenovely Divoký anděl. Letošní účastníky Let’s Dance totiž bude hodnotit i argentinský herec Facundo Arana, který letos v březnu oslaví 52. narozeniny.

(Foto: TV Nova/Voyo)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací