Tatiana Dyková a bratři Petr a Matěj Formanovi se stanou držiteli hvězdy na Chodníku slávy před Velkým kinem

Tradice Zlín Film Festivalu pokračuje.

První hvězdy na Chodníku slávy před Velkým kinem ve Zlíně byly odhaleny roku 2006, tehdy je získali Žaneta Fuchsová, Michal Kocoure a Tomáš Holý (in memoriam). Tato pocta je určena osobnostem, které svoji filmovou kariéru zahájili ve velmi mladém věku a úspěšně ji rozvíjí až do současnosti. Letos pořadatelé Zlín Film Festivalu ve spolupráci s Nadačním fondem Kapka naděje udělí již 40. a 41. hvězdu, a to Tatianě Dykové a bratrům Formanovým.

„Poprvé jsem stála před kamerou ve svých patnácti letech v seriálu Prima sezona, který natáčel věhlasný Karel Kachyňa,“ zavzpomínala Tatiana Dyková, která má v současnosti na svém kontě Českého lva za svůj výkon ve filmu Štěstí a dalších dvanáct nominací.

Výtvarník Matěj a herec, divadelník a loutkoherec Petr, synové legendárního Miloše Formana, odstartovali svoji hereckou kariéru již jako několikaměsíční miminka, a to ve filmu Zločin v dívčí škole. Všem se ale do paměti zapsali v trilogii o rodině Homolků. Matěj Forman se svěřil, že dnes již nepoznají, který je ve filmu který.

Již tradičně odhalení všech nových hvězd před zlínským Velkým kinem s Kapkou naděje proběhne v rámci doprovodného programu Zlín Film Festivalu. Tento rok se zde sejdeme v úterý 4. června v 16:00 hodin.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací