V rámci slavnostní premiéry Gump – jsme dvojka se po červeném koberci prošli pejsci, prasátko i kohout

Gump se vrací. A není sám.

V roce 2021 se na plátnech kin objevil snímek Gump – pes, který naučil lidi žít. Film natočený podle knihy Filipa Rožka a příběh psí pravdy, lásky a naděje tehdy rozplakal nespočet diváků. Nyní se „toulavý“ pejsek Gump vrací s novými lidskými i zvířecími kamarády. Tvůrci filmu Gump – jsme dvojka navíc slibují, že tentokrát na nás čeká veselejší příběh.

Slavnostní premiéra rodinného dobrodružství Gump – jsme dvojka se odehrála v centru Prahy ve velkém stylu. Členové delegace se nejprve prošli po červeném koberci, kde se potkali s fanoušky a odpověděli na několik dotazů moderátora akce. Do multikina dorazil Richard Krajčo s rodinou, Vica Kerekes, Štěpán Kozub, Zbigniew Czendlik, hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý s Danielou Brzobohatou, Olga Lounová, kameraman a režisér F. A. Brabec, scenárista a spisovatel Filip Rožek a mnoho dalších. Nejvíce pozornosti se těšili zvířecí hrdinové. Nemohl chybět pes Gump či jeho nová parťačka Kytička. Dokonce přišlo i prasátko a kohout, který uměl na povel pořádně zamávat křídly.

Po nezbytném pózování na červeném běhounu a společné fotografii u fotostěny se početná delegace přesunula do sálů, kde uvedla slavnostní projekce. Jak to na premiéře filmu Gump – jsme dvojka vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací