V novém seriálu Lež na pláži ze slunného Chorvatska se představí sestry Prachařovy či dcera Ivany Jirešové

Tři kluci, tři holky, slunce, hotel a chorvatská pláž.

Na televizní obrazovky míří nový komediální seriál Lež na pláži, který nás naladí na letní dovolenou. Příběh nás totiž seznámí s trojicí kamarádů, kteří utíkají před mafiánským bossem a osud je zavede do hotelu u chorvatské pláže. IT techniky hrají Radek Melša, Daniel Kadlec a Filip Červenka. V hotelu pracují i tři Češky v podání Rozálie Prachařové, Josefíny Prachařové a Sofie Höppnerové.

Představení nového pořadu proběhlo stylově, a to na lodi. Místo moře se ale organizátoři akce museli spokojit s Vltavou v centru Prahy. Šplouchání, i když sladké, vody, dokreslila atmosféru dokonale. Moderátor akce Karel Kašák při příchodu na tiskovou konferenci předvedl i malý kaskadérský kousek. Poté se již pozornost zaměřila na ústřední šestici, tvůrce a další herce.

„Myslím, že byla velká výhoda, že jsme hrály se sestrou spolu. Postavy se pak vytvářely snadněji, vztahy se vyvíjely přirozeněji a věděly jsme, jak na sebe reagovat. V tom to bylo skvělé,“ svěřila se Rozálie Prachařová, kterou doplnila její mladší sestra Josefína: „Natáčet se sestrou bylo moc fajn, přirozené, a to vám hodně pomáhá.“ Na natáčení zavzpomínala i Sofie Höppnerové, dcera Ivany Jirešové: „S Josefínou a Rozálií se známe odmala, žádnou nervozitou před sebou netrpíme, a díky tomu byla na natáčení taková domácká atmosféra. Všechno si sedlo, jsme na sebe napojené a jsme jako sestry.“

Režisérské taktovky se chopil Vojtěch Moravec, který se spolu se svou ženou Sandrou Novákovou podepsal i pod scénářem. Tato dvojice má již s natáčením v Chorvatsku nemalé zkušenosti (Na vlnách Jadranu). Tentokrát se téměř dva měsíce natáčelo na ostrově Brač.

Sandra Nováková je nejen spoluautorkou scénáře, ale i chopila se i jedné z rolí, a to manželky majitele hotelu. Na tiskové konferenci Sandra Nováková prozradila, jak její příprava na natáčení spočívala v nalepení dlouhých nehtů, prodloužení vlasů a mnoha „žehlících“ procedurách, protože její Soňa stráví mnoho času v plavkách.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací