Filmové události #13/24: Chystají se pokračování komedií Mezi námi děvčaty a John Tucker musí zemřít

Jeremy Renner je zpátky na plátně.

Komedie John Tucker musí zemřít bude mít sequel. Očekávané pokračování Mezi námi děvčaty má režiséra. Finální řada seriálu TY se představila v prvních fotografiích z natáčení. Netflix si také připravil trailer k biografii Unfrosted: The Pop-Tart Story. Ukázku má i čtvrtý díl filmové série Mizerové. Jeremy Renner je zpátky ve spotu ke třetí řadě pořadu Starosta Kingstownu. Na závěr jedna smutná zpráva, opustil nás herec Chance Perdomo.

#13/24

Oblíbená komedie z počátku 21. století, John Trucker musí zemřít, bude mít pokračování. Bylo tak oznámeno v uplynulém týdnu. Mnoho podrobností ohledně tohoto sequelu zatím není známo. Potvrzeno akorát bylo, že se  v něm vrátí všichni herci z původního obsazení, které čítá jména jako Jesse Metcalfe, Brittany Snow, Sophia Bush, Jenny McCarthy-Wahlberg, Penn Badgley nebo třeba Taylor Kitsch.

A sequelu se dočká i další oblíbená komedie z raných let 2000, kterou je snímek Mezi námi děvčaty. V uplynulém týdnu bylo oficiálně potvrzeno, že na filmu se již začalo pracovat a má už svého režiséra. Tím se stala Nisha Ganatra, která stojí například za nedávnou minisérií Představujeme Chippendales! z produkce stanice Hulu.

Netflix pak nabídl první fotografie z natáčení páté řady seriálu TY. Pořad s prvky thrilleru se zaměřuje na stalkera Joea a jeho oběti, hlavní roli zde ztvárňuje Penn Badgley. Pátá řada bude zároveň finální, čímž se má uzavřít Joeův příběh. Na streaming má poslední sezóna oblíbeného pořadu přijít ještě v letošním roce.

Trailer tu pak je k biografickému snímku Unfrosted: The Pop-Tart Story, také z produkce Netflixu. Film, pod kterým se podepsal Jerry Seinfeld, se zaměřuje na vznik oblíbené americké snídaňové pochoutky Pop-Tart. Kromě Seinfelda se zde pak objeví Hugh Grant, Melissa McCarthy, Bill Burr, Amy Schumer, Maria Bakalova, James Marsden, Dan Levy, Jim Gaffigan, Max Greenfield, Christian Slater nebo Rachael Harris. Na Netflix snímek vstoupí již na začátku letošního května.

Ukázku mají i Mizerové: Na život a na smrt. Čtvrtý díl z oblíbené akčně-komediální série sleduje hlavní dva hrdiny, policisty Mika a Marcuse, kteří se vydávají na nebezpečnou misi, aby očistili jméno svého bývalého kapitána, který byl spojen s drogovým kartelem. V hlavních rolích se opět vrací Will Smith a Martin Lawrence. Premiéru má film naplánovanou na červen.

Do třetice tu máme také klip ke třetí řadě seriálu Starosta Kingstownu. V ukázce se poprvé triumfálně vrací na plátna Jeremy Renner, který v pořadu ztvárňuje hlavní roli. Jedná se o jeho první velký herecký návrat od jeho tragické nehody na začátku loňského roku, kdy ho srazil sněžný pluh. Nová sezóna krimi pořadu vstoupí na platformu Paramount+ 2. června.

A na závěr tu máme jednu smutnou zprávu – opustil nás herec Chance Perdomo. Britský herec zahynul ve věku 27 let v tragické nehodě na motorce. Perdomo se proslavil rolemi v pořadech Sabrinina děsivá dobrodružství nebo Gen V.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací