Trailer ke třetí sérii seriálu Bridgertonovi a romance Penelope Featherington s Colinem Bridgertonem

„Nejlaskavější čtenáři, naše odloučení bylo až příliš dlouhé.“

Dlouho očekávaná třetí řada seriálu Bridgertonovi míří na Netflix. Pozdní jaro a začátek léta si tak budeme moci užít především ve společnosti Penelope Featherington (Nicola Coughlan) a Colina Bridgertona (Luke Newton), kteří si k sobě začínají hledat cestu. Rozpoutá se konečně jejich vášnivá romance? To naznačuje první trailer.

Kromě ústřední dvojice se můžeme těšit i na další členy rodiny i místní smetánky. V seriálu se objeví Claudie Jessie (Eloise Bridgerton), Jessicy Madsen (Cressida Cowper), Luka Thompsona (Benedict Bridgerton), Goldy Rosheuvel (Queen Charlotte), Hugha Sachse (Brimsley), Adjoy Andoh (Lady Danbury), Daniela Francise (Lord Marcus Anderson), Hannah Dodd (Francesca Bridgerton), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Polly Walker (Portia Featherington), Martinse Imhangbe (Will Mondrich) či Emmy Naomi (Alice Mondrich).

Aktuálně zveřejněný trailer by se měl, dle slov tvůrců, zaměřovat na první část třetí série seriálu Bridgertonovi, kterou Netflix uvede 16. května. Na další díly si budeme muset několik týdnů počkat, protože budou mít premiéru až 13. června. Lady Whistledown tak získá větší čas na šíření drbů a pikantních detailů z vyšší společnosti.

(Foto: Netflix)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací