Soutěž o pět hravých balíčků k filmu Justin: Jak se stát rytířem

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Vyhrajte pro svoje děti pexeso, puzzle, samolepky a rozvrh hodin s motivem filmu Justin: Jak se stát rytířem.

 

Téměř každý malý kluk se bezesporu chtěl někdy stát udatným ochráncem sličných panen a každá dívka vznešenou princeznou. Animovaný příběh Justin: Jak se stát rytířem, vypráví o tom, jak se mladý a odvážný Justin vydal vstříc splnění svého snu. Na jeho bedra ovšem padl těžší úkol, než je schopný zvládnout. Nebo ne? Červený koberec vám ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm a.s. přináší soutěž o pět pohádkových balíčku s dárečky s motivem filmu. Každý výherce se bude radovat z puzzle, pexesa, rozvrhu hodin a archu samolepek.

[singlepic id=5297 w=260 h=260 float=right] Pět šťastných výherců čeká:

  • – 1x puzzle s motivem filmu
  • – 1x pexeso plné obrázků z pohádky
  • – 1x rozvrh hodin s motivem filmu
  • – 1x samolepky s motivem filmu

 

Soutěžní otázka zní:

„Kdy vstoupila animovaná pohádka Justin: Jak se stát rytířem do českých kin?“

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 12. 9. do 18. 9. 2013. Pokud si nevíte rady, podívejte se do našeho přehledu filmů.

 

Soutěžní formulář:

[Soutěž byla ukončena]

 

[singlepic id=5258 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Justin: Jak se stát rytířem:I MALÉ DOBRODRUHY ČEKÁ VELKÉ DOBRODRUŽSTVÍVtipy nabité animované dobrodružství o Justinovi, který měl svůj velký sen. Dnes se kluci chtějí stát slavným muzikantem nebo Jágrem, ale Justin je ze středověku a chce se stát rytířem. Táta by z něj měl radši právníka a tak se Justin potají vyplíží z domu a vydá se za dobrodružstvím. Na cestě potká odvážnou a stejně tak krásnou dívku Taliu, velmi potrhlého kouzelníka nebo krokodýla Gustava, který se pro změnu rozhodl být drakem. A hned u svého prvního rytířského úkolu se Justin docela zapotí, protože zachránit království, to není úplně učebnicová brnkačka na rozcvičení.Film vznikl v produkci Antonia Banderase, jenž namluvil i postavu nasvaleného samolibého hezouna, a pobaví se u něj stejně kluci a holky jako jejich rodiče.Justin je středověký chlapec z dobré rodiny a v království, kde žije, panuje zákon a pořádek. Osvícená královna zde zavedla spolu se svým kancléřem, Justinovým otcem, nekonečné množství předpisů a hlavním náboženstvím je byrokracie. Na věci, které se dříve řešily mečem a soubojem, je tu po ruce vyhláška či nařízení a rytíři byli z království vykázáni.Otec naplánoval Justinovi výnosnou kariéru právníka, ale Justin má úplně jiný sen: stát se rytířem. Vždyť jeho děda byl jedním z nejslavnějších a nejudatnějších. Rozhodne se odejít z domova a vydává se za dobrodružstvím, na jehož konci vidí brnění, meč a věčnou slávu. Potkává odvážnou a prostořekou dívku Taliu, zmateného kouzelníka a především starého šermíře a dvojici mnichů, kteří začnou Justina ve starobylém klášteře opravdu cvičit na opravdického rytíře.

Představa Justina jako chrabrého rytíře začíná být jen o malou trochu pravděpodobnější, když se objeví opravdová výzva. Do království se vrací Sir Heraclio, kdysi vyhnaný rytíř, se svou armádou a s touhou se pomstít a nasadit si korunu. A protože rytíři byli ve jménu pořádku vyhnáni, pochlapit se musí alespoň učedník…Justin. S chytrou a statečnou dívkou Taliou, která se Justinovi tak nějak asi začíná líbit, a s kouzelníkem, který umí do pěti počítat, ale dál už ne, stojí Justin před svým prvním velkým úkolem. Zachránit království. Naštěstí je tu ještě krokodýl Gustav. Ačkoliv starý krokodýl má být moudrý a rozvážný, Gustav má stejně jako Justin svůj sen: Chce být drakem. A mít na své straně draka a jeho leteckou podporu se může hodit.

Film Justin: Jak se stát rytířem má půdorys velkého rytířského dobrodružství, jeho děj je ale zaplněný spoustou legračních postav a ještě větším množstvím vtipů a gagů. Režisér si navíc práci na Justinovi užil a zakomponoval do něj narážky a odkazy na svoje oblíbené filmy jako je Indiana Jones, Superman, Highlander nebo Krokodýl Dundee.

Režie: Manuel Sicilia

Hrají: Mark Strong, Alfred Molina, Antonio Banderas, Julie Walters, Barry Humphries, Saoirse Ronan, Charles Dance, Olivia Williams, David Walliams, Freddie Highmore, Tamsin Egerton, Rupert Everett, James Cosmo, Michael Culkin

Premiera v ČR: 12. 9. 2013 (Bontonfilm)

 


Pravidla soutěže o ceny k filmu Justin: Jak se stát rytířem:

1. Soutěž probíhá v období od 12. 9. 2013 do 18. 9. 2013 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 12. 9. 2013

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací