Dojemná soutěž s filmem Zlodějka knih

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Začtěte se do poutavé knihy a uložte si data na originální flash disk.

Světový bestseller Zlodějka knih autora Markuse Zusaka inspirovala filmové tvůrce a my tak máme možnost setkat se sympatickou a zvídavou dívkou nejen na stránkách knihy, ale i na velkém plátně. Zlodějku knih můžeme v kinech vidět od 16. ledna 2014. Pokud vás poutavý příběh, který se odehrává v krušných dobách druhé světové války, zaujal, zapojte se do soutěže o pět knižních předloh a pět opravdu exkluzivních flash disků, které vám bude každý závidět. Ceny do soutěže věnovala distribuční společností CinemArt a. s..

Každý z pěti výherců získá knihu Zlodějka knih a originální flash disk s motivem filmu:[singlepic id=6531 w=320 h=240 float=center]

Soutěžní otázka zní:

Kolik fotografií naleznete v galerii na stránce věnované filmu Zlodějka knih na Červeném koberci?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 13. 1. do 19. 1. 2014. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku s filmem Zlodějka knih.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

[singlepic id=6447 w=200 h=150 float=right]Synopse filmu Zlodějka knih:

Odvaha ukrytá mezi řádky

Síla slov a fantazie je ukrytá v knihách. Ale jen pro toho, kdo je umí a chce přečíst. Film Zlodějka knih vypráví příběh Liesel (Sophie Nélisse), která se během druhé světové války dostane do pěstounské rodiny Hanse Hubermanna (Geoffrey Rush) a jeho ženy Rosy (Emily Watsonová), aby zde začala nový život. Liesel se snaží zapadnout – doma i ve škole, kde si z ní spolužáci utahují, protože neumí pořádně číst. Liesel je odhodlaná situaci změnit s jednostrannou posedlostí rodícího se učence. A získá k tomu pomoc svého dobrosrdečného nového tatínka. Hans se s Liesel učí dny i noci, během nichž se Liesel snaží podrobně prostudovat svoji první knihu, Hrobníkovu příručku, kterou si tajně „odnesla“ z pohřbu svého bratra. Liesel se také spřátelí s jejich novým hostem, židovským uprchlíkem Maxem (Ben Schnetzer), kterého před nacisty skrývají ve sklepě. A právě Max je dalším, kdo ji povzbuzuje ve čtení a v touze po vzdělání. Postupně se mění i její přátelství s mladým sousedem Rudym (Nico Liersch), který Liesel sice škádlí, ale přitom se do ní zamiluje. Dobu plnou utrpení a strádání pak všichni společně překonávají pomocí knih, které nejen pro sebe Liesel krade v knihovně místního starosty. A postupně se naučí vážit si nejen síly slov, ale i moci nad nimi. „Byla to doba extrémního nebezpečí a zla a já jsem byl inspirován skutky laskavosti v těchto velmi temných časech,“ říká o příběhu Markus Zusak. „A o tom Zlodějka knih je: o hledání krásy i za těch nejošklivějších podmínek. Jedním z ústředních témat příběhu je, že Hitler ničí lidi svými slovy a Liesel tato slova krade zpět a píše s nimi svůj vlastní příběh.“

Režie: Brian Percival

Hrají: Emily Watson, Geoffrey Rush, Roger Allam, Sophie Nélisse, Heike Makatsch, Julian Lehmann, Gotthard Lange, Rainer Reiners, Kirsten Block, Nico Liersch, Ludger Bökelmann, Paul Schaefer, Nozomi Linus Kaisar, Oliver Stokowski, Robert Beyer, Sandra Nedeleff

Premiera v ČR: 16. 1. 2014 (CinemArt)

Pravidla soutěže o ceny s filmem Zlodějka knih:

1. Soutěž probíhá v období od 13. 1. 2014 do 19. 1. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost CinemArt a. s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 13. 1. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací