První trailer na animák Sly Cooper

[singlepic id=6785 w=150 h=150 float=left]Pořiďte si zlodějíčka mývala!

Kdyby se člověk chtěl pomazlit s nějakou postavou z videoher, patrně by si vybral (v případě většiny mužů a menšiny žen) Laru Croft nebo Bayonettu a ze zvířecích protagonistů plošinovek by se mu vybavil především ježek Sonic. Podstatnou popularitu si ale získal další (anti)hrdina k pomilování. Mývalí lupič gentleman Sly Cooper pozval před rokem hráče již na čtvrtou výpravu. Režisér Kevin Munroe (Želvy Ninja) jej nyní v animovaném filmu vrací do původního příběhu.

Osiřelý Sly (Ian James Corlett) zjistí, že pochází ze slavného klanu mezinárodních zlodějů. Společně s želvou Bentleym a hrochem Murrayem musí najít knihu rodinných tajemství dřív, než se k ní dostane zlá mechanizovaná sova Clockwerk.

Premiéra snímku je naplánována na rok 2016. Společnosti Blockade Bntertainment a Rainmaker Entertainment hodlají jako první uvést adaptaci jiné slavné série videoher – Ratchet & Clank.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací