Ústřižky Beaty Rajské byly slavnostně pokřtěny v Paláci knih Luxor

[singlepic id=7020 w=150 h=150 float=left]Poznejte Beatu Rajskou i mimo krejčovskou dílnu.

[singlepic id=7021 w=200 h=200 float=right]Známou módní návrhářku Beatu Rajskou a její tvorbu zná každá žena i muž, kteří se alespoň trochu zajímají o styl a krásu. Ovšem tato talentovaná žena vyniká nejen v módním průmyslu. Absolventka Filosofické fakulty University Komenského v Bratislavě pocítila touhu svoje myšlenky a nitro prezentovat nejen prostřednictvím úžasných rób, ale i pomocí slov.

A proč se vlastně rozhodla knihu výstižně pojmenovanou Ústřižky Beaty Rajské napsat? Autorka se svěřila, že dostává pořád ty stejné otázky (Co bude v nové kolekci? apod.), což vedlo k potřebě vypsat se ze svých vzpomínek, zkušeností, práce, cest, dětství i názorů. Z jednotlivých ústřižků tak vznikl celek, podobně jako vzniká model šatů. První úryvky z knihy se zrodily během dvoutýdenního pobytu v Africe, který se nezapomenutelně vryl do paměti a srdce usměvavé ženy.

[singlepic id=7022 w=200 h=200 float=left]Kniha je plná nejen dojemných i radostných zážitků a poznatků z života Beaty Rajské, ale dozvíte se i spoustu užitečných rad. Víte, co by nemělo chybět v šatníku žádné moderní ženy? Po přečtení Ústřižků budete odpovědi sypat s lehkostí z rukávu. Autorka spolu s nakladatelstvím Mladá fronta myslela i na praktičnost publikace. Díky většímu písmu se můžeme ponořit do textu i po únavném a dlouhém pracovním dnu.

Svoji knižní prvotinu s luxusně vyvedenou obálkou představila Beata Rajská nadšeným čtenářkám i čtenářům ve středu 12. února 2014 v knihkupectví Palác knih Luxor na Václavském náměstí. Do besedy, kterou provázela vedoucí marketingu a PR divize Knihy Mgr. Magdaléna Potměšilová, Ph.D., se zapojila i redaktorka knihy Mgr. Ivana Mergerová. Jak to na akci vypadalo si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu.

[singlepic id=7023 w=500 h=500 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací