Křest knihy ZOH Soči 2014 si nenechaly ujít stovky sportovních fandů

[singlepic id=7233 w=150 h=150 float=left]Eva Samková a Veronika Vítková se do Palladia ozdobily i zaslouženými medailemi.

XXII. Zimní olympijské hry v Soči skončily. Česká reprezentace z dalekého Ruska domů dovezla osm cenných kovů. Zlato vybojovaly Eva Samková a Martina Sáblíková a zaslouží se naše velké gratulace a poděkování. Pokud jste nestihli sledovat všechna důležitá utkání či si chcete stále dokola připomínat úspěchy našich sportovců, nesmíte si nechat ujít knižní novinku, ZOH Soči 2014.


Oficiální publikace ČOV vychází v nakladatelství Mladá fronta a naleznete v ní hromadu unikátních fotografií i poutavých příběhů, které vám přiblíží olympijské hry ze všech stran. Budete moci spatřit nejen jejich pozlátko, ale i dřinu, která je se sportovními výkony neodmyslitelně spjata.

Kniha ZOH Soči není žádný drobeček, naopak, je to pořádná „bifle“. Velká kniha, velké sportovní výkony, velké úspěchy, proto se i křest nesl ve velkolepém stylu. Ve čtvrtek 27. února 2014 dorazilo do obchodního centra Palladium nespočet fanoušků, kteří toužili nejen po podpisu, ale i po setkání s jejich hrdiny. Ve frontě, která neměla konce, jsme se mohli potkat i s fanoušky ozdobenými dnes již legendárním knírem ve stylu Evy Samkové. A kdo všechno do tematicky vyzdobených prostor zavítal? Michal Březina, Tomáš Kraus, Andrea Zemanová, Nikol Kučerová, Slavomír Lener i Martin Doktor byli vyzbrojeni dobrou náladou. Eva Samková a Veronika Vítková se navíc pochlubily i zlatou a stříbrnou medailí.

Jak to na akci vypadalo a že účast byla opravdu hojná, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu. Toužíte-li mít ZOH Soči 2014 ve své knihovničce, navštivte vaše oblíbené knihkupectví, než vás někdo předběhne.

[singlepic id=7234 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7235 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7236 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7237 w=200 h=200 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací