Emma Watson nás zve k oficiálnímu traileru na film Noe / Noah

[singlepic id=6786 w=200 h=200 float=left]“Musíme zachránit nevinné.“
 
 
 
Biblické drama Noe se představilo prvním divákům na světové premiéře v Mexiku a reakce kritiků jsou zajímavé. „Představte si vážná zamyšlení víry a filosofie z Posledního pokušení Krista s odérem Pána prstenů“, shrnuje své dojmy na Twitteru například uživatel Mystery Devin Faraci.

Jedna z hvězd velkofilmu, Emma Watson, stručně představuje další z trailerů. Uvidíme v něm samotného patriarchu Noema (Russell Crowe), zástupy zvířat vděčných za ochranu před blížící se potopou světa a armádu lidských nepřátel vedených Tubal-cainem (Ray Winstone). Pomoci se Hospodinovu vyvolenému dostane od Pozorovatelů, rasy šestirukých andělů. Noemovu manželkou Naameh bude představovat Jennifer Connelly, děda Metuzaléma Anthony Hopkins, Logan Lerman, Leo McHugh Carroll a Douglas Booth se stanou jeho syny. Watson získala roli adoptované dcery Ily. Dále budou ve filmu vystupovat Kevin Durand, Dakota Goyo, Madison Davenport nebo Ariane Rinehart.

Do českých kin snímek vstoupí 27. března 2014.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací