První trailer a oficiální plakát Labyrint: Útěk / The Maze Runner

[singlepic id=7409 w=150 h=150 float=left]Kde je Ariadnina nit, když ji potřebujete?
 
 
 
Dovedete si představit mužskou Katniss Everdeenovou řešící záhadu? Někým takovým bude Thomas (Dylen O´Brian), když se bez vzpomínek na předchozí život probudí ve výtahu a vyjde z něj do prostředí nazvaného Glade, jež obklopuje gigantické bludiště. Jedinými obyvateli jsou další chlapci bez paměti. Někteří si však po kousnutí od obávaných nočních bestií dokáží obrazy z minulosti vybavit a právě jim připadá Thomas povědomý. Tajemství uzavřeného světa se komplikuje, když k nim zavítá první dívka (Kaya Scodelario). Thomas se přidá k dobrodruhům snažícím se najít cestu ven – tzv. „Runners“. Klíč k vyřešení hlavolamu se přitom možná nachází v jeho vlastní hlavě.

Film natočil režisér Wes Ball podle první knihy z trilogie Jamese Drashnera. Dále v něm budou hrát Thomas Sangster, Will Poulter, Aml Ameen, Ki Hong Lee, Blake Cooper nebo Patricia Clarkson.

Česká premiéra snímku Labyrint: Útěk je plánována na 18. září 2014.
 
Oficiální plakát Labyrint: Útěk :

[singlepic id=7409 w=500 h=500 float=center]

(Zdroj:impawards.com)

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací