Druhý trailer Želvy Ninja / Teenage Mutant Ninja Turtles

zelvy_ninja_2014_teaser_poster_v4Taková normální kryso-želví rodinka.
 
 
 
Lehce obměněný obsah přináší nový trailer na další příspěvek do jedné z nejpodivnějších komiksových a televizních franšíz. Už brzy zjistíme, jak vypadají páté filmové Želvy Ninja, jež pro nás přichystal režisér Jonathan Liebesman. New York bude v jeho příběhu drásán zločineckými nájezdy japonské ďábelské organizace – klanu Foot. Televizní reportérka April O´Neil (Megan Fox) je pochopitelně v šoku, když narazí na spasitele města – čtyři zmutované želví bratry. Leonardo (Pete Ploszek / Johnny Knoxville), Rafael (Alan Ritchson), Michelangelo (Noel Fisher) a Donatello (Jeremy Howard) pod vedením svého krysího mistra Třísky (Danny Woodburn / Tony Shalhoub) musejí soupeřit se záškodníky Footu, ale na scénu přibývají další muži a ženy s nejasnými záměry, především bojovnice Karai (Minae Noji) a šílený vědec Dr. Baxter Stockman (K. Todd Freeman). A co Erich Sachs (William Fichtner)? Je snad on tajemným Trhačem, hlavou klanu? Nebo se snad mozek operace nachází někde úplně jinde?

Předchozí filmová série byla založena především na komiksech, tento snímek však silně čerpá i z populárního animovaného seriálu. Setkáme se tak se ctižádostivým kameramanem Vernonem „Vernem“ Fenwickem (Will Arnett). Aprilinu spolubydlící, dost možná Irmu Langinstein, bude představovat Abby Elliott. Z reportérčina šéfa Burna Thompsona se stala žena Bernardette Thompson (Whoopi Goldberg).

V českých kinech se s novým zpracováním známých postav setkáme 21. srpna 2014.
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací