Premiéra Bony a klid 2 se koupala v blescích fotoaparátů a drinku „Magický voko“

premiera_bony_a_klid_2_obr_01Na dění před pražskou Tipsport Arénou dohlíželi příslušníci Veřejné bezpečnosti.

 

Kultovní film z osmdesátých let o vekslácích se dočkal pokračování. Bíny (Roman Skamene), Martin (Jan Potměšil), Evička (Veronika Jeníková), Robert (Josef Nedorost) a další staří známí se vrací ve snímku Bony a klid 2, jehož režie se opět ujal Vít Olmer.

V úterý 20. května 2014 proběhla v Tipsport Aréně Praha slavnostní premiéra, kterou si nenechaly ujít stovky fanoušků i spousta známých tváří v čele s hereckou delegací. Roman Skamene, Veronika Jeníková, Gabriela Kratochvílová, Simona Chytrová i samotný Vít Olmer ochotně a s úsměvem pózovali přítomným fotografům i kameramanům. Po červeném koberci se ale prošel i podnikatel Ivan Jonák, zpěvák Pavel Vítek, módní návrhářka Beata Rajská, Martina Gavriely s partnerem Marcusem, Ondřej Soukup s milenkou Lucií Šoralovou a mnoho dalších.

Žádná premiéra nezačíná na čas a Bony a klid 2 nebyl výjimkou. Kdo se nudil, mohl si prohlédnout či se vyfotografovat s vystavenými luxusními automobily nebo stylovými retro vozy Veřejné bezpečnosti. V davu před Tipsport Arénou se poflakovali i chlápci nabízející bony.

Než započala samotná projekce, odehrál se na podiu před plátnem další slavnostní akt, a to pokřtění soundtracku při kterém nesměl chybět zpěvák Ezy, jenž nazpíval ústřední píseň filmu – Little Happy.

Jak to před i v Tipsport Aréně Praha vypadalo, si můžete prohlédnout v bohaté fotogalerii na našem FB profilu. Samotný film je od 22. května ke zhlédnutí v kinech.

Herci (Roman Skamene, Gabriela Kratochvílová, Jan Potměšil, Jabu Prachař) i samotným režisér Vít Olmer nám věnovali svůj drahocený čas a popovídali si s námi o natáčení, o bonech i bývalém Československu. Všechny interview naleznete v naší rubrice Rozhovory.

premiera_bony_a_klid_2_obr_02

premiera_bony_a_klid_2_obr_03

premiera_bony_a_klid_2_obr_04

premiera_bony_a_klid_2_obr_05

premiera_bony_a_klid_2_obr_06

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací