Stylová soutěž s filmem 300: Vzestup říše

souteze_cerveny_koberec_bannerObohaťte svůj šatník o originální filmová trika.

Dnes již legendární 300: Bitva u Thermopyl se dočkala v březnu letošního roku pokračování. Film 300: Vzestup říše se vyhnul neduhům dvojek a zaujal stejně jako jeho starší sourozenec. Na akční dobrodružství v čele s řeckým generálem Themistoklesem se můžeme od 9. července 2014 vydat i z pohodlí domova. Při příležitosti vydání snímku na DVD a Blu-ray discích jsme pro vás ve spolupráci se společností AQS, a.s. – divize Magic Box připravili soutěž o 3 jedinečná trika s motivem 300: Vzestup říše.

Každý ze tří výherců získá stylové triko s motivem filmu 300: Vzestup říše:

soutez_bl_300_vzestup_rise

Soutěžní otázka zní:

Který herec se představil jako generál Themistokles ve filmu 300: Vzestup říše?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 7. 7. do 13. 7. 2014. Pokud si nevíte rady, podívejte se na stránku věnovanou filmu 300: Vzestup říše.

[Soutěž ukončena]

300_vzestup_rise_obalOficiální synopse filmu 300: Vzestup říše:

Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série „300”, se přesouvá na nové bojiště – na moře, kde řecký generál Themistokles, usilující o sjednocení celého Řecka, vede bitvu, která zvrátí dosavadní vývoj války. Ve filmu „300: Vzestup říše” čelí Themistokles masivní invazi perské armády vedené božským Xerxesem a Artemesií, pomstychtivou velitelkou perského loďstva.

Společnost Warner Bros. Picture a Legendary Pictures uvádějí film „300: Vzestup říše“ v produkci společnosti Cruel and Unusual Films, Marka Cantona a Gianni Nunnariho. Hlavní role v tomto akčním dobrodružném filmu ztvárnili Sullivan Stapleton („Gangster Squad – Lovci mafie”) jako Themistokles a Eva Green („Temné stíny”, „Casino Royale”) jako Artemesia. Lena Headey si zopakovala svou hlavní roli z filmu „300” jako spartská královna Gorgo. Roli Aeskyla si zahrál Hans Matheson („Souboj Titánů”) a Rodrigo Santoro opět hraje perského krále Xerxea.

Režie: Noam Murro

Hrají: Rodrigo Santoro, Lena Headey, Hans Matheson, Jack O’Connell, Eva Green, Sullivan Stapleton, Andrei Claude, Mark Killeen, Andrew Tiernan

Premiera v ČR: 6. 3. 2014 (Warner Bros)

Na DVD a Blu-ray: od 9. 7. 2014 (Magic Box)

Pravidla soutěže o ceny k filmu 300: Vzestup říše:

1. Soutěž probíhá v období od 7. 7. 2014 do 13. 7. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala společnost AQS, a.s. – divize Magic Box.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 7. 7. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací