Dobrodružná soutěž o audioknihu Pán prstenů: Dvě věže

souteze_cerveny_koberec_bannerPonořte se do fantasy světa J. R. R. Tolkiena.

Pán prstenů, tuto celosvětově známou fantasy sérii si oblíbily celé generace. Do propracovaného světa plného kouzel a úžasných bytostí jsme se mohli ponořit na stránkách knih spisovatele J. R. R. Tolkiena i prostřednictvím úspěšných filmů. Nyní si můžeme dobrodružné putování připomenout prostřednictvím poutavé audioknihy. Od 1. září 2014 je k dostání Pán prstenů: Dvě věže v podání českého herce a dabéra Aleše Procházky. Zapojíte-li se do naší nejnovější soutěže, můžete vyhrát právě audioknihu Pán prstenů: Dvě věže, kterou do hry věnoval server Audioteka.cz.

Šťastný výherce získá audioknihu Pán prstenů: Dvě věže:

soutez_bl_audiokniha_dve_veze

  • – formát: audiokniha ke stažení ve formátu MP3
    – autor: John Ronald Reuel Tolkien
    – interpret: Aleš Procházka
    – délka: 20 hod. 2 min.
    – žánr: fantasy a sci-fi

Soutěžní otázka zní:

Kdo vykoval prsteny moci ve fantasy příběhu z pera J. R. R. Tolkiena?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 28. 8. 2014 do 3. 9. 2014. Pokud si nevíte rady, začtěte se pozorně do informací na stránkách Audioteka.cz.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Oficiální synopse audioknihy Pán prstenů: Dvě věže: pan_prstenu_dve_veze_audioteka

Jeden prsten vládne všem, Jeden jim všem káže,
Jeden všechny přivede, do temnoty sváže
v zemi Mordor, kde se snoubí šero se šerem…

V dávných dobách vykovali elfští kováři prsteny moci, netušili však, že Temný pán Sauron dal vyrobit ještě Jeden prsten, který měl vládnout všem. Spojené armády lidí a elfů nakonec Saurona porazily a prsten mu odňaly, tato magická věc se však ztratila, aby po mnoha letech padla do rukou Bilba Pytlíka. Trilogie Pán prstenů vypráví o nebezpečné cestě Bilbova příbuzného Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.

Dvě věže jsou pokračováním audioknihy Společenstvo Prstenu, v němž sledujeme osudy jednotlivých členů rozpadlého Společenstva. Hobiti Frodo a Sam s Prstenem putují na vlastní pěst do říše Temného pána, zatímco druhé dva hobity, Pipina a Smíška unášejí skřeti, jimž jsou v patách elf Legolas, trpaslík Gimli a člověk Aragorn. Nad celou Středozemí se stahují mračna a nepřítel se snaží všemožně nahlodat odhodlání těch, kteří stojí proti němu.

 


 

[singlepic id=5178 w=160 h=200 float=left]Audiotéka.cz nabízí audioknihy ke stažení do počítačů a chytrých mobilních telefonů. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České republice. Audiotéka vznikla v říjnu 2011 a od té doby má ve své nabídce přes 2000 titulů mluveného slova. V rámci Audiotéky si uživatel na stránkách http://audioteka.cz buduje vlastní sbírku audioknih tzv. Poličku, ke které může přistupovat jak z mobilního telefonu, tak tabletu nebo počítače.

[singlepic id=3241 w=90 h=200 float=right]Zakoupené audioknihy jsou ve formátu MP3 a uživatel si je může stahovat opakovaně, kolikrát bude chtít. Není tedy nutné myslet na zálohování. Mobilní aplikace i stažení do počítače lze bezplatně vyzkoušet prostřednictvím nabídky kapitol zdarma, které najdete u většiny audioknih.

Audiotéka.cz nabízí:

  • – 2000 audioknih ke stažení v celkové délce více než 5700 hodin mluveného slova.
  • – Možnost bez rizika vyzkoušet službu i konkrétní audioknihu díky ukázkám a kapitolám zdarma.
  • – Online platební metody a SMS platby.
  • – Poslech okamžitě po nákupu, žádné čekání.
  • – Aplikace pro mobilní telefony zdarma (iPhone, Android, Windows Phone 7).
  • – Moje Polička – zakoupené audioknihy dostupné vždy a odkudkoliv na serverech.
  • – Uživatel si buduje vlastní virtuální knihovnu, má možnost opakovaného stažení.

10 výhod audioknih podle Audioknihy.net:

  1. 1. Audioknihy šetří náš čas (jelikož se při nich můžeme oddávat nejrůznějším činnostem)
  2. 2. Audioknihy šetří naše oči (a tudíž chrání naše zdraví)
  3. 3. Audioknihy vylepšují naše vnímání, soustředění a pozornost
  4. 4. Audioknihy můžeme sdílet (můžeme je poslouchat s někým jiným zároveň)
  5. 5. Audioknihy se nám vejdou do kapsy (v mobilním telefonu v aplikaci Audiotéka)
  6. 6. Audioknihy nás vracejí do dětských let (kdy nám předčítali rodiče nebo kdy jsme si pouštěli gramofonové desky)
  7. 7. Audioknihy mohou poslouchat všichni (i nevidomí a negramotní)
  8. 8. Audioknihy můžeme poslouchat všude (v metru, v posteli, v autě, na zahradě, ve vlaku, v kuchyni či v posilovně…)
  9. 9. Audioknihy nám mohou přinést nový umělecký zážitek
  10. 10. Audioknihy jsou jediné knihy, které se čtou samy

Přidejte se k nám na:

Výherce obdrží poukaz na stažení audioknihy zdarma ve formátu MP3 z Audiotéka.cz na svou Poličku.


Pravidla soutěže o audioknihu Pán prstenů: Dvě věže:

1. Soutěž probíhá v období od 28. 8. 2014 do 3. 9. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správné odpovědi na položenou otázku prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosován jeden výherce. Ten obdrží poukaz na stažení audioknihy zdarma ve formátu MP3 z nabídky Audiotéka.cz .

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude k dispozici ke stažení ve formátu MP3 ze serveru Audiotéka.cz, kterému bude předána e-mailová adresa výherce. Účastník soutěže toto bere na vědomí a akceptuje.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb, jiných osob ani cizích serverů a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou, při osobním převzetí nebo jiném způsobu doručení. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 28. 8. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací