Jak se vaří s Hruškou?

krest_lada_hruska_web_00Láďa Hruška vyměnil vařečku za fix a podepisoval svou novou kuchařku.

Láďu Hrušku zná téměř každý z televizních obrazovek. Nejprve pracoval jako řadový redaktor, později se rozhodl podívat na zoubek kvalitě potravin v obchodních řetězcích i pokrmech v restauracích, ale v poslední době jsme ho mohli spatřit především se zástěrou a vařečkou v ruce. Jeho vaření s důrazem na „levně a chutně“ velmi brzy slavilo úspěch a mohlo se pochlubit početnou fanouškovskou základnou. Zcela přirozeně tak bylo pouze otázkou času, kdy na pultech knihkupectví nalezneme jeho recepty hezky pohromadě.

Slavnostní křest publikace Vaříme s Láďou Hruškou levně a chutně proběhl v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí a trval až do pozdních nočních hodin. Pro knihu, podpis i společnou fotografii si přišel nespočet nadšených domácích kuchtíků. Fronta jakoby neměla konce. Není proto divu, že si Láďa přizval na pomoc slavné kmotry. Například Ruda z Ostravy nešetřil na pro něho typických grimasách a bavil všechny přítomné.

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_lada_hruska_web_01

krest_lada_hruska_web_02

krest_lada_hruska_web_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací