Natáčení filmu Krycí jméno Holec zahalilo Vinohradskou třídu v Praze kouřem

Ve špionážním dramatu zazní i ohlušující výstřely z nefalšovaného tanku.

Představte si, že jdete v neděli dopoledne po ulici a najednou se proti vám vyřítí tank a podivné osůbky v retro kostýmech. Dáte se rychle na útěk, nebo budete zkoumat, co se to děje? Pokud byste se pořádně rozhlédli kolem sebe, zjistili byste, že jste se ocitli uprostřed natáčení snímku Krycí jméno Holec, který vzniká na motivy povídky režiséra Jana Němce Italská spojka. Dramatický film nás zavede do roku 1968, do doby, jež nezadržitelně směřovala k událostem Pražského jara i srpnové okupaci. V hlavních rolích se představí Kryštof Hádek, Vica Kerekes, Johannes Zeiler, David Novotný, Ondřej Brzobohatý, Vilma Cibulková, Jiří Vyorálek a další. Režisérské taktovky se chopil Franz Novotny.

 

Premiéra filmu je prozatím naplánovaná na začátek roku 2016.

 

První část fotogalerie z natáčení naleznete na našem Facebook profilu. Těšit se můžete nejen na spoustu dalších momentek, ale i na krátké video.

nataceni_kryci_jmeno_holec_a_01

nataceni_kryci_jmeno_holec_a_02

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací