Reopening multikina Cinema City Velký Špalíček si nenechal ujít ani George Clooney

velky_spalicek_reopening_obr_00Multikino Cinema City Velký Špalíček v centru Brna prošlo velkou proměnou.

Ve čtvrtek 30. října 2014 se multikino Cinema City Velký Špalíček ocitlo v hledáčku mnoha fotografů i kameramanů. Po neúnavné práci a investování 750 000 eur mohli nejen všichni Brňané poprvé navštívit zrekonstruované sedmisálové kino v centru města.  Proměnou prošlo téměř vše, co dokáže návštěvník kina ocenit. Nový a modernější je interiér sálů, lobby i toalety. Pokladny a bar s občerstvením prošly nejen faceliftem a zvětšením, ale i přesunutím na jiné místo. Oboje nyní nalezneme v nejvyšším patře obchodního centra. Opomenuto nezůstalo ani technické vybavení kina. Pokud kladete důraz na pohodlí, potěší vás novotou vonící, kompletně vypolstrované sedačky.

Na slavnostní znovuotevření a přestřižení pásky s logem Cinema City dorazila spousta hostů v čele s trojicí slavných dam. Nůžek i sklenky šampaňského se pod moderátorskou taktovkou Martiny Gavriely chopila Mahulena Bočanová, Jitka Asterová a Tereza Fajksová. Velkým lákadlem byla i VIP delegace z Muzea Grévin. Aňa Geislerová a George Clooney ochotně pózovali a fotografovali se se všemi zájemci.

Jak to na reopeningu multikina Velký Špalíček vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

velky_spalicek_reopening_obr_02

velky_spalicek_reopening_obr_01

velky_spalicek_reopening_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací