Filmy Tomáše Vorla si zaplavaly ve Vltavě

Kolekce-DVD-Filmy-Tomase-Vorla-bVorel s Kohákem, Mádlem, Josefíkovou a hejnem labutí pokřtili tucet DVD.

Tvorba režiséra Tomáše Vorla se těší velké divácké oblibě. Například jeho poslední film Vejška vidělo od premiéry 23. ledna 2014 více než 155 000 diváků. Pokud patříte k fanouškům tohoto českého režiséra, určitě váš potěší informace, že Vejška je právě k dostání na DVD. Ale to není všechno. Od 5. listopadu 2014 si můžete navíc pořídit i dvojDVD Gympl + Vejška a kolekci 12 DVD Filmy Tomáše Vorla, která obsahuje Začátky filmových hvězd, Pražská pětka, Kouř, Kamenný most, Cesta z města, Z města cesta, Skřítek, Gympl, Ulovit miliardáře, Cesta do lesa a Vejška a soundtracky k filmům Cesta z města, Gympl a Vejška.

Obrovská nálož DVD si samozřejmě zasloužila i neobyčejný křest, který odstartoval přesně v 16:16 na břehu Vltavy na Kampě pod širým nebem v místech, kde se kdysi točil Kamenný most a nedávno film Vejška. Na pomoc si režisér přizval Jakuba Koháka, Jiřího Mádla a Evu Josefíkovou. I když kmotři balancovali na vratkých kamenech, nikdo z nich se naštěstí v řece nevykoupal. Takové štěstí ovšem neměla luxusní kolekce DVD, kterou Tomáš Vorel vhodil do řeky a symbolicky ji tak poslal na cestu k divákům.

Jak to na břehu Vltavy obklopeném známými tvářemi vypadalo, si můžete prohlédnut ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_dvd_vorel_obr_01

krest_dvd_vorel_obr_02

krest_dvd_vorel_obr_04

krest_dvd_vorel_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací