Cinema City – CINEMÁMA březen 2011

[singlepic id=360 w=192 h=144 float=left] Březnová CINEMÁMA.


Maminky, i v březnu pro Vás Cinema City připravilo CINEMÁMU. Promítání speciálně pro Vás. Každé vstávání je těžké, navíc po noci, kterou Váš brouček probrečí a Vy se ho snažíte celou tu dobu utěšit. Co si to ranní probouzení zpříjemnit? Hezké vstávání Vám totiž popřejí Rachel McAdams, Harrison Ford a Diane Keaton.

[singlepic id=1264 w=400 h=300 float=right]

Co: CINEMÁMA

Kdy: 2. března 2011

V kolik: 10:00 hodin

Kde: Cinema City Praha Flóra, Plzeň, Pardubice


Pokud nevíte, co CINEMÁMA je, informace o této akci naleznete na našich stránkách: CINEMÁMA – ČK nebo na stránkách multikina Cinema City: CINEMÁMA


Oficiální synopse filmu Hezké vstávání / Morning Glory:

Becky Fullerová (Rachel McAdams) je mladá, krásná, ambiciózní a právě získala vysněnou práci. Přesto se její život řítí do pekel. Scenáristka Aline Brosh McKenna lehce oprášila vlastní úspěšný model z komedie Ďábel nosí Pradu a stvořila další variaci na téma souboje „Panny s Netvorem“.
Zaměstnání televizní produkční je ideální pro workoholiky, kterým to stejně rychle mluví   jako myslí a kteří nemají problém zařídit na počkání nemožné.


[singlepic id=817 w=384 h=288 float=center]


Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací