Muzeum LEGA oslavilo 1000 dnů od otevření mikulášskou nadílkou

lego_muzeum_mikulas_2014_obr_00Do největšího muzea LEGA na světě si přišly pohrát VIP osobnosti se svými dětmi.

Říká se: „Kdo si hraje, nezlobí.“ Se stavebnicí LEGO si dosyta vyhrají malí i velcí. Na vlastní oči se o tom můžete přesvědčit v největším muzeu LEGA na světě, které najdete na Národní třídě v Praze. Již celých 1000 dnů tu mohou kluci, holky, ale i dospělí obdivovat přes 2 500 originálních modelů. K vidění je tu například Eifelova věž, Socha svobody, Taj Mahal či interaktivní modely LEGO vláčků. Dokonce celé jedno patro je věnováno legendárním filmovým Star Wars.

Při příležitosti oslavy jubilea se v muzeu LEGA konala originální mikulášská nadílka. Mezi nespočet barevných kostiček zavítal nejen Mikuláš s čertem a andělem, ale hlavně rodiče z řad celebrit v doprovodu nadšených dětí. Hravou akci si nenechala ujít například maminka Gábina Partyšová, Alice Bendová, Kateřina Kristelová, Štěpánka Duchková,  Monika Marešová, Tereza Mátlová či Kamila Špráchalová. Nechyběli ovšem ani slavní tatínci i s ratolestmi. Kluci Antonína Duchoslava pózovali jako profesionálové a s nadšením pozorovali projíždějící mašinky. Petr Vágner navíc celou akci i moderoval.

Ale dárečky se nerozdávaly jen tak zadarmo. Pokud jste chtěli odejít s krásnou stavebnicí, museli jste zarecitovat básničku nebo zazpívat písničku. Stydlivější malí návštěvníci vyslali do boje rodiče, takže mikrofonu se chopila i Gábina Partyšová. Zlobivější děti se dušovaly, že se příští rok polepší.

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

lego_muzeum_mikulas_2014_obr_01

lego_muzeum_mikulas_2014_obr_03

lego_muzeum_mikulas_2014_obr_04

lego_muzeum_mikulas_2014_obr_05

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací