DVD & Blu-Ray filmu Klauni se křtilo červenými nosy

krest_dvd_klauni_obr_00Klauni doputovali z kina až do našich obývacích pokojů.

Máte rádi kvalitní filmy? Filmy, které vás dojmou, pobaví, rozesmutní i rozesmějí? Snímek režiséra Viktora Tauše Klauni rozhodně patří k těm, které byste si neměli nechat ujít. Návštěvu kina sice už nestihnete, ale můžete si ho pořídit na DVD či Blu-Ray nosiči.

Film, který se pyšní osmi nominacemi na Českého lva, se samozřejmě neobešel ani bez slavnostního křtu a symbolického vyslání DVD & Blu-Ray na cestu k divákům. Do uměleckých prostor Jatka78 dorazil nejen samotný režisér, ale i autor námětu Boris Hybner a herečka Eva Jeníčková s hercem Jiřím Lábusem.

Akce započala stylově. Boris Hybner všechny přítomné nadchl pantomimickou scénkou s motýlím motivem. I samotný křtící akt nebyl jen tak obyčejný. Šampaňské bylo nahrazeno typickou klaunskou rekvizitou a DVD se rázem ocitlo pod záplavou červených nosů. Zlatým hřebem odpoledne byl ovšem slaďoučký dort s černým cylindrem a filmovým plakátem.

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_dvd_klauni_obr_01

krest_dvd_klauni_obr_02

krest_dvd_klauni_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací