Komiksové vydání Foglarova „Přístav volá“

krest_pristav_vola_obr_00Vraťte se do klukovských let prostřednictvím kresleného seriálu.

Při příležitosti 80. výročí prvního knižního vydání jedné z prvních knih Jaroslava Foglara „Přístav volá“ vyšlo i její komiksové zpracování. Nejen kluci a holky, ale i tatínci či maminky se mohou začíst do kresleného seriálu, který vydalo Nakladatelství Olympia.

Křest proběhl ve stylových prostorech knihkupectví Academia na Václavském náměstí. Kromě slavnostního uvedení a připití na šťastnou cestu, zde proběhlo i předání velkého knižního balíčku výherkyni soutěže, která proběhla na našich stránkách. Vítězka osobně obdržela ceny od autora Milana Tesleviče, vyfotografovala se s ním a jako první získala autogram i s věnováním. Slavnostní událost si nenechal ujít nespočet fanoušků Jaroslava Foglara i mistři světa ve vyndávání ježka v kleci na čas.

A co nás vlastně na stránkách komiksu Modrý život Jiřího Dražana aneb Přístav volá čeká? Vydáme se na cestu za dobrodružstvím a hledáním dobrého kamaráda po boku Jiřího Dražana. Jeho kroky nás zavedou do spleti tajemných uliček v přístavní čtvrti. Povede se mu najít, co hledá?

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_pristav_vola_obr_03

krest_pristav_vola_obr_02

krest_pristav_vola_obr_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací