V Tesco Clubcard Kino máte vždy místo v první řadě

tesco_clubcard_kino_02Věrnostní karta Clubcard se proměnila ve vstupenku do kina.

Tesco neustále rozšiřuje svoji nabídku a služby. V prosinci 2014 ve spolupráci se společností Banaxi spustilo svou první internetovou videotéku. V současnosti tak můžeme z pohodlí svého domova vybírat z více než tisícovky filmů z české i světové kinematografie, které jsou v 99% uváděny s českým dabingem (v plánu je možnost i výběru originálního znění s titulky). Od února byla nabídka rozšířena i o seriály ze studia Sony Pictures Entertainment – AXN.

Službu mohou využívat všichni zájemci na Smart TV značek Samsung, LG, Philips a Sharp, zařízení s operačními systémy iOS, Android, Windows 8 a všech PC. Vybrat si můžeme z několika druhů předplatných, a to balíček 200 vybraných filmů za 99 Kč měsíčně či si zapůjčit vybraný titul na 48 hodin od 49 Kč. Díky digitálnímu nákupu snímků (EST), máme možnost zhlédnout vybrané tituly i s předstihem. Erik Uxa, manažer společnosti Banaxi upřesňuje: „Je to trend, který preferují filmová studia, díky tomu mají diváci Clubcard Kina možnost vidět filmy již 14 dní před DVD a TVOD premiérou. V předstihu tak nabídneme zákazníkům filmy dříve než kdokoliv jiný na trhu.“ Například sci-fi Interstellar by mělo být do videotéky nasazeno již 18. března 2015. Pokud půjde vše podle plánu, čeká nás i populární seriál House of Cards.

Více o Clubcard kinu naleznete na www.clubcard.cz/clubcardkino.

tesco_clubcard_kino_01

tesco_clubcard_kino_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací