Činoherní klub uvádí inscenaci Bratři Karamazovi

cinoherni_klub_50„I peklo má své stinné stránky.“

Jubilejní padesátá sezóna Činoherního klubu přináší od 20. února 2015 všem divákům inscenaci Bratři Karamazovi, kteří patří k nejčastěji adaptovaným a uváděným Dostojevského velkým románovým dílům. Režisér Martin Čičvák si myslí, že v dnešní bouřlivé době, kdy člověk osciluje mezi vírou a nevírou a klade si spoustu otázek, není nic přirozenějšího a normálnějšího, než sáhnout po Dostojevském, kde je toto všechno zakódované v hloubce i na povrchu, kde se řeší otázky, které svět už dávno otevřel nebo stojí na prahu, aby je otevřel.

Bratři Karmazavi přicházejí do divadla Ve Smečkách nejen kvůli jejich aktuálnosti, ale i díky dlouholeté spolupráci s bratislavským Divadlem Aréna a jeho ředitelem Jurajem Kukurou, který zároveň ztvární i otce Karamazova. Vedle domovských herců (Martin Finger, Honza Hájek, Matěj Dadák) tak budeme moci na jevišti spatřit Michala Čapku, Igora Orozoviče, Natálii Puklušovou či Ivanu Uhlířovou.

Jak to vypadalo na tiskové konferenci dva dny před premiérou, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem oficiálním Facebook profilu.

tiskovka_divadlo_karamazovi_obr_01

tiskovka_divadlo_karamazovi_obr_02

tiskovka_divadlo_karamazovi_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací