Premiéra Rychle a zběsile 7 se neobešla bez sexy tanečnic

rychle_a_zbesile_7_plakat_czKino IMAX, celebrity a filmy plné akce patří neodmyslitelně k sobě.

Málokterý film dokáže nabídnout tolik lákadel, jako akční vytuněná jízda Rychle a zběsile 7. Hvězdné obsazení (Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Kurt Russell), nebezpečně rychlá auta, neuvěřitelná akce, svůdné společnice… V podobném duchu se nesla i slavnostní premiéra snímku, která se konala v pražském kině IMAX. Již při příchodu jste si mohli před obchodním centrem udělat stylové selfie s třemi kráskami na čtyřech kolech. U kina krev v žilách rozproudil nejen pohled na sexy tanečnice, ale i možnost vyzkoušet si Racing 3D Simulator.

Tomuto svodu neodolala ani celá řádka VIP hostů. Za volant usedla Miss Earth 2012 Tereza Fajksová, moderátor a herec Petr Vágner či krasobruslař Tomáš Verner. Rudu z Ostravy nejvíce zaujali spoře oděné dívky, které musely zuby nehty bránit své plavečky. Projekci filmu na obřím plátně IMAX si nenechali ujít ani Marián Vojtko, Monika Leová, Lucie Smatanová, Kamila Nývltová, Sandra Parmová, Petr Vojnar a další.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

premiera_rychle_a_zbesile_7_obr_01

premiera_rychle_a_zbesile_7_obr_02

premiera_rychle_a_zbesile_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací