Malý Pán bude pomáhat dětem

maly_pan_2015_plakatNa novinářskou projekci dorazil Malý Pán osobně.

V době plné CGI triků je někdy dobré vrátit se ke kořenům. Na motivy úspěšné dětské knihy „Velká cesta Malého pána“ vznikl film Malý Pán, plný klasických loutek v reálném prostředí lesa. Tvůrci se nesnaží nijak maskovat, že Malý Pán, Larva Fída, Drzý Zmetek a další postavy ožívají pomocí táhel a loutkovodičů. Provázky i drátky jsou na plátně zřetelně vidět.

Napínavý snímek nás hned v úvodu seznámí s Malým Pánem, který si myslí, že má vše, co potřebuje a nic mu nechybí. To se ovšem jednu noc razantně změní, opustí pohodlí svého domova a vydá se do světa hledat to, co mu tak tíživě schází.

Ještě před tím, než 14. května 2015 film vstoupí do našich kin, se konala v kině Atlas novinářská projekce s tiskovou konferencí, kde bylo prozrazeno, že Malý Pán bude děti nejen bavit, ale i pomáhat. Nadace Terezy Maxové dětem se snaží zajistit, aby kluci i holky mohli vyrůstat ve zdravém a bezpečném rodinném prostředí. Z každé zakoupené vstupenky proto bude odvedena 1Kč na konto této chvályhodné nadace.

Díky této spolupráci jsme mohli na dopoledním promítání zahlédnout vedle tvůrců Malého Pána i Terezu Maxovou, která neváhala a vyzkoušela si, jaké to je rozpohybovat filmové hrdiny. Modelka tak na vlastní kůži zjistila, že to není ani trochu jednoduché a vyjádřila svůj obdiv šikovným loutkovodičům.

tiskovka_maly_pan_obr_01

tiskovka_maly_pan_obr_02

tiskovka_maly_pan_obr_03

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem oficiálním Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací