Na křtu knihy Tenkrát v ráji zpívala Radůza songy z připravovaného filmu

krest_tenkrat_v_raji_obal„Příběh o svobodě ve zlých časech…“

Spisovatel Josef Urban má na svém kontě již několik knižních bestsellerů, jež se dočkaly i filmového zpracování. V kinech jsme mohli vidět válečné drama Habermannův mlýn a drama 7 dní hříchů. I jeho nejnovější román Tenkrát v ráji se rozroste o audiovizuální podobu. Pokud půjde vše podle plánu, snímek se mezi diváky dostane na jaře 2016.

Kniha Tenkrát v ráji nás zavede do 30. let 20. století a seznámí nás s životním příběhem legendárního horolezce Josky Smitka a jeho křivolakou cestou ke svobodě, která má svoji cenu. Na křest publikace, jenž proběhl v Paláci knih Luxor, dorazil i mistr světa a olympijský medailista ve vodním slalomu Vavřinec Hradílek. Tento mladý sportovec totiž přijal nabídku zahrát si v připravovaném snímku Josku. Tím ale překvapení pro všechny čtenáře i diváky neskončila. Slavnostní akce se zúčastnila i zpěvačka Radůza, jež zazpívala několik písniček, které uslyšíme i ve filmové adaptaci.

Po vykoupání gigantické makety v šumivém moku, při kterém kmotři popřáli knize co nejvíce čtenářů a co nejpříjemnější přerod do filmové podoby, odstartovala oblíbená autogramiáda.

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem oficiálním Facebook profilu.

krest_tenkrat_v_raji_obr_01

krest_tenkrat_v_raji_obr_02

krest_tenkrat_v_raji_obr_03

krest_tenkrat_v_raji_obr_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací