Martina Kociánová a Hana Maciuchová pokřtily Ducháčkovic rodinu

krest_duchackovic_rodina_obr_00Čím starší, tím hustší, to je pro členy rodiny Ducháčkových typické.

Pětičlennou rodinu Ducháčkových ve složení tatínek Mlživoj, maminka Blanka a děti Simon, Olívie a Bubi jsme poznali prostřednictvím knížky Ducháčkovic rodina – aneb Strašidla mezi námi. Během krátké doby si roztomilí duchové získali srdce dětí i rodičů a spisovatelka Sandra Verbová neměla jinou možnost, než napsat pokračování.

„Je větší zodpovědnost psát druhý díl, aby člověk splnil očekávání a nezklamal čtenáře“, svěřila se autorka Sandra Vebrová na křtu druhého dílu s podtitulem Tajemství půlnoční mlhy v Paláci knih Luxor. Navíc prozradila, že i když je pro ni psaní obrovská radost, je při tom nesnesitelná, což by prý mohla potvrdit celá její rodina. Tentokrát nás na stránkách knihy, jež ilustroval Václav Ráž, čeká dobrodružství odehrávající se pod jemným mlžným oparem. Vydáme se nejen na průzkum Mlžanské akademie věd, ale i na karneval přízraků a dokonce se seznámíme s nafoukaným bratrancem.

Kmotrami publikace Ducháčkovic rodina – aneb Tajemství půlnoční mlhy, která je plná hustých duchů, se staly herečka a pedagožka Hana Maciuchová a moderátorka a operní pěvkyně Martina Kociánová. Přítomné dámy popřály knize mnoho úspěchů a paní Maciuchová dodala: „Sandřičko, zlom vaz!“ Pokud by vás zajímalo, zda se s Ducháčkovými potkáme někdy příště, můžete být v klidu, odpovědná redaktorka Romana Homonická všechny přítomné uklidnila, že o Ducháčkových ještě uslyšíme.

Jak to na ta tajuplném mlžném křtu vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_duchackovic_rodina_obr_01

krest_duchackovic_rodina_obr_02

krest_duchackovic_rodina_obr_04

krest_duchackovic_rodina_obr_05

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací